XARXES SENSE FILS

Dissenyem i instal·lem la xarxa sense fils (WIFI) que necessitis a casa o a l’empresa, perquè puguis gaudir de la comoditat i funcionalitat d’aquesta, amb el màxim rendiment i satisfacció possible.

La major part dels problemes de connectivitat actuals, es deuen a la deficient cobertura wifi a l’interior dels locals o vivendes, fet que es tradueix en una nefasta experiència, i que habitualment i erroniament s’atribueix el problema al proveïdor d’Internet.

Disposem d’equips i dispositius d’última generació, gestionables, ampliables, i amb prestacions professionals a preus competitius.

Deixa’ns orientar-te sobre la millor opció per a casa teva !

XARXES AMB CABLE

Un bon disseny, i una bona elecció d’equips i materials és imprescindible per al bon funcionament d’una xarxa informàtica ó de dades (Lan).

Dissenyem i instal·lem xarxes de cablejat estructurat, tant per casa com per a l’empresa, que funcionen sense interrupcions i amb la màxima fiabilitat, seguretat i eficiència.

ENLLAÇOS PUNT A PUNT (PaP)

Els enllaços punt a punt permeten interconnectar 2 xarxes remotes com si es tractés d’una sola, mitjançant un canal de comunicació sense fils (wifi).

Aquests enllaços son viables des de unes desenes de metres fins a varis quilòmetres; i poden tenir els següents usos:

  • Comunicació de xarxa, internet, vídeo i telefonia IP per a una empresa, sucursal, casa de camp, masía, o explotació situada en àrees remotes on els serveis d’Internet no arriben.
  • Interconnexió de les xarxes de 2 ubicacions o extensió de la xarxa d’un lloc a un altre, permetent intercanvi d’arxius, impressió en xarxa, Internet compartit, serveis de xarxa, aplicacions, intranet, etc.
  • Interconnexió de les xarxes de 2 ubicacions per compartir serveis de vídeo vigilància i monitoratge d’espais a distància.

XARXA PRIVADA VIRTUAL (VPN)

Una xarxa VPN (Xarxa Privada Virtual) és una xarxa privada construïda dins d’una infraestructura de xarxa pública, com ara Internet . Es pot usar una xarxa VPN per connectar de manera segura oficines i/o usuaris remots per mitjà d’una connexió d’accés a Internet standart.

Una xarxa VPN proporciona el màxim nivell de seguretat possible a través de Seguretat IP xifrada (IPsec) o túnels VPN Secure Sockets Layer (SSL) i tecnologies d’autenticació. Aquestes xarxes protegeixen les dades que es transmeten per VPN d’un accés no autoritzat.

Una xarxa VPN estén la seguretat als usuaris remots.